onsdag 8. oktober 2014

oppgave: kontrast tekstur

krav: ta bilder av kontraster i teksturer rundt på omerådet. så sette det sammen i en 3x3 i hptoshop. vi skal gå i grupper på 3, og hver person skal ha 3 bilder i dokumentet.

prosess: vi brukte telefonene våres til å gå ut og ta bildene. eter vi har tatt en del bilder går vi inn i photoshop, velger 3 bilder hver, setter det sammen og så skal vi levere inn.

produkt:

























bildebeskrivelse: (øverst til venstre) her ser vi en del av en metalltrapp og noen planker. knotraster her er mellom deet hullete metallet og plankene.
(øverst i midten) her ser vi en hvit stripe for å gå over veien, og asfalt. kontrasten er blant annet det mørke mot det hvite. teksturen i stripen er veldig sprekkete, mens asfalten ser veldig "steinete" ut.
(øverst til høyre) her har vi ett blad og noe strå? (jeg tok ikke bildet). tekstur kontrasten er mellom bladet og greinen og strået.
(midterste rad til venstre) jeg tror dette er en bit av en oppslagstavle. jeg er ikke sikker. her er det ganske tydelig med tekstur kontrasten. det til høyre har veldig mye mer tekstur enn det til venstre.
(midterste rad i midten) vi ser her en kontrast mellom noe jord, og potten jorden er i.
(midterste rad til høyre) her er kontrasten mellom en plane og noe asfalt. teksturen er veldig forskjellig på begge.
(nederst til venstre) her ser vi faktisk 3 teksturer. til venstre er en vegg. i midten er ett stykke tre, og til høyre er en dør.
(nederst i midten) her ser vi en hvit planke og en stein aktig vegg. kontrasten er ganske tydelig her.
(nederst til høyre) til sist har vi enda en stripe for veien, og ett stykke asfalt. behøver ikke forklare mer enne jeg allerede har gjort :)
egenvurdering: jeg syntes at de valgte bildene så veldig bra ut hos alle 3.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar